Wij zijn Rob en Bianca Kramer en vormen samen BiVit coaching.  Vanuit onze gezamenlijke visie op coaching en herstel bieden wij begeleiding aan in het realiseren van duidelijke haalbare doelen en een positief zelfbewustzijn.

Rob Kramer                 

Mijn naam is Rob Kramer. Ik ben 53 jaar, ik woon in Zwolle, ik ben gelukkig getrouwd met Bianca en ik heb 2 kinderen (dochter van 26 en zoon van 24). Ik ben Masseur en Personal trainer/coach. Door deze 2 kwaliteiten in te zetten kan ik je helpen met bewustwording van je gedrag, stress vermindering, omgaan met agressie, grenzen aangeven en (zelf)vertrouwen. 

Na mijn opleiding als sportinstructeur, heb ik ervaring opgedaan als leraar in het middelbaar onderwijs en als groepsleider in de jeugdhulpverlening. Hierna heb ik 17 jaar in de Penitentiaire Inrichting Lelystad gewerkt als sportinstructeur.  Naast mijn werk als sportinstructeur was ik veel bezig met individuele coaching en begeleiding van gedetineerden en medewerkers. Na 15 jaar in de penitentiaire inrichting te hebben gewerkt liep ik enorm vast en kreeg ik veel lichamelijke klachten, vastzittende spieren, angst en paniekaanvallen en ik wist niet meer waar ik het zoeken moest.

Mijn eigen doen en laten, mijn denken en vooral mijn voelen gebeurde vaak onbewust. Ik ben toen met mezelf aan de slag gegaan. Ik heb een traject gevolgd om inzichten te verkrijgen. Ik was iemand die altijd maar doorging en nooit aan mezelf dacht, veel dingen deed om anderen tevreden te houden. Het traject heeft mij veel gebracht. Het belangrijkste is dat ik minder streng voor mezelf ben geworden. Ik kan beter stil kan staan bij mijn gevoel en denken in het hier en nu.  Hierdoor heb ik geen angst en paniekaanvallen meer en als ze dreigen te ontstaan kan ik ze voorkomen. Ik ben gaan doen wat ik leuk vind en meer gaan genieten. Ik ben  een opleiding tot Integraal masseur gevolgd en hier heb ik  leren luisteren naar signalen van mijn lijf.  Ik heb ontslag genomen bij justitie en werk momenteel 20 uur bij een zorginstelling waar ik kinderen met ieder hun eigen problematiek individueel begeleid.

Momenteel kan ik genieten, er is meer bewustwording, ik denk en voel bewuster. Mijn passie is dat ik graag anderen wil ondersteunen bij hun zoektocht  naar bewustwording en wat daar bij komt kijken. Door middel van persoonlijke coaching, verschillende massagetechnieken en mijn intuïtie wil ik samen met jou aan de slag om er voor te zorgen dat  jij  je doelen behaald.

Bianca Kramer

Mijn naam is Bianca Kramer, 46 jaar jong, ik woon in Zwolle en ik ben gelukkig getrouwd met Rob. Al bijna vijfentwintig jaar werk ik in loondienst voor de overheid. Eerst dertien jaar bij de Dienst Justitiële Inrichtingen en de afgelopen 12 jaar als gedragskundig docent bij de Koninklijke Marechaussee. Als docent vind ik het een uitdaging om echt in contact te komen met mijn studenten en is mijn begeleiding gericht op het vergroten van zelfvertrouwen en stimuleer ik de student om verbinding met hun hart te maken. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk dit is, en juist daarom wil ik anderen erbij helpen. Het maakt mij gelukkig om mensen te helpen naar een gelukkiger leven waarin iedereen mag zijn wie zij willen zijn. Dit is kenmerkend voor mij: het graag anderen naar de zin maken, loyaal zijn en willen pleasen. Als ik anderen blij maak voel ik me goed.

Ik was vaak op zoek naar goedkeuring of waardering van anderen. Dit leverde mij uiteindelijk een grote teleurstelling op door het besef dat niet iedereen dit gedrag waardeerde en dat ik niet de Bianca was die ik wilde zijn. Er was een proces in gang gezet dat resulteerde in dingen doen die ik zelf wilde doen, nog meer studeren en voor mijzelf opkomen. Ik vind het nog steeds vervelend om iemand teleur te stellen, om in discussie te gaan over waarom ik bepaalde keuzes maak maar het stressgevoel is veel minder geworden en ik kan veel beter zijn met wat het is. Mede omdat ik bewust kies voor beslissingen die ik maak. Dit is wat ik een ander ook gun!