Reactie plaatsen

Reacties

Celeste Huberts
2 maanden geleden

Ik heb Rob 2 jaar geleden leren kennen. Naast dat hij mijn gewaardeerde collega was is hij voor mij belangrijk geworden als persoon. Ik durf hem alles te vertellen en hij gaat goed om met deze informatie. Hij vertaalt goed wat er in mijn lichaam gebeurt. Rob is voor mij de eerste masseur waar ik met resultaat naar huis ga, ook de dagen erna voel ik me fijn en soepel.

Binnenkort gaan we starten met diepte massage en opruimen. Hoewel ik dit spannend vind is Rob die mij gerust stelt en waarbij ik het wel aan durf te gaan.

Go go go Rob, je bent een topper!

Alice Hendriks
5 maanden geleden

Rob is echt de beste masseur die ik heb ontmoet. Ten eerste voel ik mij op mijn gemak, erg belangrijk. Hij gaat op gevoel met je aan de slag en weet precies wat er gaande is. Daarnaast kom ik bij Rob om mijn tinnitus en migraine te verminderen. Ook dit maakt hij mogelijk. Voor mij is hij de persoon waar ik naar toe ga om te kijken wat de status is van mijn lichaam… aanrader

Martijn Kamp
5 maanden geleden

Rob is een goede masseur. Hij leest mijn lichaam beter dan dat ik het aan voel.

Johanna
6 maanden geleden

Inmiddels een paar keer bij Rob geweest en altijd heel gelukkig met het resultaat. Naast dat mijn fysieke klachten verdwijnen , geeft Rob mij ook waardevolle inzichten waar ik mee aan de slag kan. Ik blijf hier zeker komen!

Inma
6 maanden geleden

Rob is meer dan een masseur, hij kijkt verder en dieper in jezelf en helpt je niet alleen met je klachten maar ook met je gehele lijf. Ik hou van zijn stevige massage. Zeker een aanrader!
Ik heb ook ervaring met hem als personal trainer. Als personal trainer gaat hij ook verder dan alleen sporten. Kijken naar je personaliteit en wat uit je zelf eruit gehaald kan worden. Bedankt Rob voor alle hulp!

Merel
6 maanden geleden

Een fijne vakkundige masseur die raad weet met mijn grote medische rugzak en een passende massage daarbij kan geven
Hij kijkt naar de persoon en diens behoeftes en weet daarbij de juiste snaar te raken.
Ook zijn coachende rol en open houding is vam toegeviegde waarde tijdens een massage.

Mirjam
6 maanden geleden

Heel goede ervaring gehad bij Rob. Hij sluit goed aan bij wat er in de kamer gebeurt en past zijn werkwijze aan op de behoefte die er is. Is in staat een ontspannen en veilige sfeer te creëren. Het heeft me veel inzicht en rust gegeven!

Miranda en Raymon
6 maanden geleden

Wij gaan nu al bijna een jaar naar Rob, om de 4 a 5 wkn. Rob is kundig in zijn vak en voelt/ziet de mens erg goed! Geeft daarom ook goeie passende massages. De laatste keer heeft hij ook een NRT behandeling op mijn arm toegepast. Heel bijzonder, maanden met pijn gelopen en na deze behandeling geen last meer. Fantastisch. Echt een aanrader!

Karin Lowik
6 maanden geleden

De massages van Rob zijn een weldaad voori mijn lichaam. Bijzonder hoe hij voelt waar de spanning zit en wat daaraan ten grondslag ligt. Heel fijn zoals hij de diepe lagen ook aanpakt en met nieuwe technieken de spanning losmaakt.

Mirjam
2 jaar geleden

Vanwege behoorlijke pijn in mijn armen ben ik via via bij Rob terecht gekomen. Als ik een massage heb gehad bij hem, ben ik daarna weer even van mijn pijn af. Verder vind ik het heel prettig hoe hij werkt. Met even een gesprekje vooraf. Een mooie balans van pittige massage, maar ook een stuk voor ontspanning En ook altijd achteraf de vraag hoe de massage was. Echt super tevreden!